Dagens middagstips

Som egentligen skulle varit måndagens middagstips! Men, det kommer här istället! Som jag sa i måndags så skulle det serveras fiskt här, och som ni vet så är ju inte jag någon förespråkare för halvfabrikat, men i nu ska ni faktiskt få ett godtagbart sådant. Något geni på Findus har tagit fram en "ugnspåse" tätförsluten med en ryggfilé av torsk med ett örtsmör på.
Att laga riktigt god fisk är svårt (om man inte ska koka den) och för att det ska bli allra bäst ska man lägga den i en panna med mycket smör och ösa den under hela tillagningstiden. Genom att lägga en rejäl smörklick på fisken och låta den steka i påsen så kokar fisken klart i påsen i smöret och resultatet blir faktiskt riktigt bra!
Jag brukar (inte helt nyttigt) smälta lite mer smör i en kastrull, pressa i en hel citron, eller två lime och- när fisken är klar- klippa upp påsen och hälla i det lilla smöret som är kvar i kastrullen så att den smaken också blandas med det andra. Till det serverar jag pressad potatis och en blandad sallad.

Jag är helt säker på att man kan göra en fantastiskt god sås på smöret i påsarna också. Detta lovar jag att testa nästa gång och återkomma med ett resultat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0